Schilderenopnummers.com logo
Schilderen Op Nummers

Alles over onze producten en meer!

Onze blog zal regelmatig worden geüpdatet voor meer achtergrond informatie van onze producten. Heb je ideeën voor nieuwe blogs of staat je oplossing er niet tussen neem dan gerust contact op voor je vraag. Wij beantwoorden de vragen van onze klanten altijd binnen 48 uur.

Schilderen Op Nummers .com in het kort

Son Blog Banner Son In Het Kort

Schilderen Op Nummers .com in het kort Wat is schilderen op nummers? Schilderen op nummers, ook wel nummerschilderen, paint by numbers, schilder op nummer of de leukste hobby van dit moment genoemd. Schilderen op nummers is het inkleuren van genummerde vakjes met verf op een doek. Het uiteindelijke resultaat is een prachtig schilderij, waar je… Lees verder »

Waar kan ik schilderen op nummer kopen?

Son Banner Waar Kun Je Het Kopen

Waar kan ik schilderen op nummer kopen? Schilderen op nummers kopen, dat kan bij www.schilderenopnummers.com! Wij van SchilderenOpNummers.com leveren in de meeste gevallen binnen 24 uur het doek bij jou thuis af. Voor 16.00 uur besteld, gaat dezelfde dag nog de deur uit. Wat ontvang je precies in huis? Bij SchilderenOpNummers.com ben je verzekert van… Lees verder »

Geef nu een cadeaukaart van Schilderen op nummers kado!

Son Blog Banner Cadeaukaart

Geef nu een cadeaukaart van Schilderen op nummers Kado! Op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan eens een Schilderen op nummers pakket. De ideale hobby voor thuis of op vakantie. Nu nog leuker om kado te geven met de Schilderen op nummers cadeaukaart! Aangezien ons assortiment tegenwoordig uit meer dan 100 verschillende schilderijen bestaat,… Lees verder »

Schilderen op nummers – De ideale vakantiehobby

Son Blog Banner Ideale Vakantiehobbty

Schilderen op nummers – De ideale vakantiehobby Ben jij nog op zoek naar een leuke bezigheid voor tijdens / op vakantie? Schilderen op nummers is hiervoor de ideale hobby. Het is heerlijk ontspannend en zeer gemakkelijk om mee te nemen! Wij laten je graag zien hoe gemakkelijk het is! Heerlijke bezigheid voor op vakantie Wanneer… Lees verder »

Schilder op Nummer – Tips voor beginners

Son Blog Banner Schilder Op Nummer Tips

Schilder op Nummer – Tips voor beginners Waarom is een schilder op nummer project nou zo fijn om te doen? Het is ontspannend, het geeft je een heel mooi eindresultaat en je kunt creatief bezig zijn, zonder dat het stress geeft. Creatief aan de slag gaan, kan namelijk nog wel eens een beetje stressvol zijn.… Lees verder »