Schilderenopnummers.com logo
Schilderen Op Nummers

Alles over onze producten en meer!

Onze blog zal regelmatig worden geüpdatet voor meer achtergrond informatie van onze producten. Heb je ideeën voor nieuwe blogs of staat je oplossing er niet tussen neem dan gerust contact op voor je vraag. Wij beantwoorden de vragen van onze klanten altijd binnen 48 uur.

Diamond Painting – 10 dingen die je moet weten!

Banner Son Blogs Diamond Painting 10 Dingen Die Je Moet Weten

Diamond Painting – 10 dingen die je moet weten! Diamond painting is dé hobby voor vele mensen. Wil jij ook starten met deze leuke hobby? Dan wil je deze punten echt weten! 1. Diamond painting is super verslavend! Diamond painting is super verslavend. Ben je eenmaal begonnen aan een painting dan wil je het ook… Lees verder »

Schildermeesters – Van Gogh

Banner Son Blogs Bekende Schildermeesters

Schildermeesters – Van Gogh Vincent van Gogh werd geboren op 30 maart 1853 in het Brabantse plaatsje Zundert en leefde van 1853 tot 1890. Hij was één van de bekendste Nederlandse schilders die ooit heeft bestaan. Wist je dat er zelfs een Van Gogh museum is in Amsterdam? En dat het Kröller-Müller Museum in Otterlo… Lees verder »

Penselen – hoe moet je ze schoonmaken?

Banner Son Blogs Penselen Schoonmaken

Penselen – hoe moet je ze schoonmaken? Wanneer je aan de slag bent geweest met schilderen op nummers is het na de tijd belangrijk om je penselen goed schoon te maken. Als acrylverf opdroogt in je penseel is hij daarna namelijk niet meer te gebruiken. Dit is zonde, want je wil natuurlijk niet elke keer… Lees verder »

Moelijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad Blog Banner Tekengebied 1 1

Moelijkheidsgraad We hebben een groot assortiment met schilderijen waar je uit kan kiezen. Het ene schilderij is echter moeilijker dan het andere. Dit zodat er voor iedereen een geschikt schilderij is en er ook uitdaging blijft. Wanneer je begint met een 3 kan je daarna doorgaan naar een 4 etc. Op de website wordt per… Lees verder »

Stap voor stap zelf een schilderij opspannen

Schilder Op Nummers Stap Voor Stap Blog Posts Tekengebied 1 Kopie 3

Stap voor stap zelf een schilderij opspannen In deze blog wordt stapsgewijs beschreven hoe je een schildersdoek kan opspannen op een spieraam. Dit zodat je het schilderij zonder lijst aan de muur kunt ophangen. Lees voordat je begint eerst alle stappen goed door. Benodigdheden:– Schildersdoek– Spieraam set (incl. punaises)– Hamer– Liniaal– Ophang haakjes uit schilderen… Lees verder »

Vlinders schilderen

Schilder Op Nummer Blog Vlinders

Vlinders schilderen Geschreven door De Vlinderstichting Vlinders hebben al vanaf de middeleeuwen kunstenaars geinspireerd. Zo is de kleine vos is te zien op werken van beroemde schilders als Hans Memling en Jeronimus Bosch. Het is wonderbaarlijk dat deze vlinder al die eeuwen heeft overleefd, tot in onze tijd. Maar het staat nog helemaal niet vast… Lees verder »

Paint by numbers

Paint By Numbers

Paint by numbers meer dan een hobby! Je kent het vast nog wel van vroeger, schilderen met nummertjes. Heel handig als je zelf moeite hebt om iets te schilderen wat ook nog ergens op moet lijken. Ben je geen kunstenaar en heb je moeite om een iets goeds op canvas te krijgen uit losse pols?… Lees verder »

Goed voor je gezondheid

Schilderen Op Nummers Voor Volwassenen

Goed voor je gezondheid Schilderen met nummers ken je waarschijnlijk nog van je jeugd, maar tegenwoordig schilderen steeds meer volwassenen net zo hard mee. Het is namelijk meer dan alleen een hobby. Door te schilderen kun je heerlijk ontspannen, maar daarnaast heeft het nog veel meer voordelen voor je gezondheid. Lees hieronder alle voordelen inclusief… Lees verder »

Schilderen op nummers

Schilderen Op Nummers2

Schilderen op nummers Schilderen op nummers is een nieuwe hobby en breidt snel uit. Ga jij een stad, een dier of abstracte kunst schilderen of durf jij het XXL formaat aan? Het schilderen is rustgevend, omdat je alleen bezig met de juiste kleur in het juiste vakje. Gestaagd maak jij je schilderij tot een meesterwerk… Lees verder »

Top 10 tips voor Schilderen op Nummers

Top 10 Tips Voor Schilderen Op Nummers

Top 10 tips voor Schilderen op Nummers Tip 1. Vaak zijn de nummers na het schilderen niet meer zichtbaar, maar bij lichtere kleuren kan het soms voorkomen dat je het nummertje er door heen blijft zien. Wil je dit voorkomen? Kleur het nummertje eerst over met een wit potlood of witte stift. Dit voorkomt dat… Lees verder »