Schilderenopnummers.com logo
Schilderen Op Nummers

Alles over onze producten en meer!

Onze blog zal regelmatig worden geüpdatet voor meer achtergrond informatie van onze producten. Heb je ideeën voor nieuwe blogs of staat je oplossing er niet tussen neem dan gerust contact op voor je vraag. Wij beantwoorden de vragen van onze klanten altijd binnen 48 uur.

Schilder op Nummer – Tips voor beginners

Son Blog Banner Schilder Op Nummer Tips

Schilder op Nummer – Tips voor beginners Waarom is een schilder op nummer project nou zo fijn om te doen? Het is ontspannend, het geeft je een heel mooi eindresultaat en je kunt creatief bezig zijn, zonder dat het stress geeft. Creatief aan de slag gaan, kan namelijk nog wel eens een beetje stressvol zijn.… Lees verder »

Dropship – Wij zijn geen dropshippers!

Son Blog Banner Dropship

Dropship – Wij zijn geen dropshippers! Meerder keren per dag ontvangen klachten van klanten van andere schilderen op nummers aanbieders. De schilderen op nummers websites lijken namelijk soms iets teveel op elkaar en hierdoor weet een klant niet meer altijd waar hij of zij heeft besteld. Helaas zijn er vele partijen die de klant niet… Lees verder »

Puzzelen – Terug van weggeweest

Son Blog Banners Puzzelen

Puzzelen – Terug van weggeweest De laatste jaren is puzzelen weer terug van weggeweest. Tegenwoordig is het weer hip en happening. Heb jij nog nooit eerder gepuzzeld? Probeer het dan binnenkort een keertje uit. Net zoals Schilderen op nummers en Diamond Painting is puzzelen een zeer rustgevende hobby waar je blij van wordt. Met ieder… Lees verder »

Diamond Painting – 10 dingen die je moet weten!

Banner Son Blogs Diamond Painting 10 Dingen Die Je Moet Weten

Diamond Painting – 10 dingen die je moet weten! Diamond painting is dé hobby voor vele mensen. Wil jij ook starten met deze leuke hobby? Dan wil je deze punten echt weten! 1. Diamond painting is super verslavend! Diamond painting is super verslavend. Ben je eenmaal begonnen aan een painting dan wil je het ook… Lees verder »

Schildermeesters – Van Gogh

Banner Son Blogs Bekende Schildermeesters

Schildermeesters – Van Gogh Vincent van Gogh werd geboren op 30 maart 1853 in het Brabantse plaatsje Zundert en leefde van 1853 tot 1890. Hij was één van de bekendste Nederlandse schilders die ooit heeft bestaan. Wist je dat er zelfs een Van Gogh museum is in Amsterdam? En dat het Kröller-Müller Museum in Otterlo… Lees verder »

Penselen – Hoe moet je ze schoonmaken?

Banner Son Blogs Penselen Schoonmaken

Penselen – Hoe moet je ze schoonmaken? Wanneer je aan de slag bent geweest met schilderen op nummers is het na de tijd belangrijk om je penselen goed schoon te maken. Als acrylverf opdroogt in je penseel is hij daarna namelijk niet meer te gebruiken. Dit is zonde, want je wil natuurlijk niet elke keer… Lees verder »

Moelijkheidsgraad – Welk niveau past bij mij?

Son Blog Banner Moeilijkheidsgraad

Moelijkheidsgraad – Welk niveau past bij mij? We hebben een groot assortiment met schilderijen waar je uit kan kiezen. Het ene schilderij is echter moeilijker dan het andere. Dit zodat er voor iedereen een geschikt schilderij is en er ook uitdaging blijft. Wanneer je begint met een 3 kan je daarna doorgaan naar een 4… Lees verder »

Schilderij opspannen – Lees het hier stap voor stap

Son Blog Banner Schilderij Opspannen

Schilderij opspannen – Lees het hier stap voor stap In deze blog wordt stapsgewijs beschreven hoe je een schildersdoek kan opspannen op een spieraam. Dit zodat je het schilderij zonder lijst aan de muur kunt ophangen. Lees voordat je begint eerst alle stappen goed door. Benodigdheden:– Schildersdoek– Spieraam set (incl. punaises)– Hamer– Liniaal– Ophang haakjes… Lees verder »

Schilderen op nummers – Een ideaal cadeau

Son Blog Banners Ideaal Cadeau

Schilderen op nummers – Een ideaal cadeau Schilderen op nummers voor volwassenen is ideaal te geven of te ontvangen. Beide keren is het een leuk cadeau! Daarbij is dit cadeau geschikt voor diverse leeftijden. Schilderen op nummers ook wel bekend als paint by numbers wordt herinnert veel mensen aan vroeger. Zo ben je als kind… Lees verder »