Schilderenopnummers.com logo
Schilderen Op Nummers

Alles over onze producten en meer!

Onze blog zal regelmatig worden geüpdatet voor meer achtergrond informatie van onze producten. Heb je ideeën voor nieuwe blogs of staat je oplossing er niet tussen neem dan gerust contact op voor je vraag. Wij beantwoorden de vragen van onze klanten altijd binnen 48 uur.

Paint by numbers

Paint By Numbers

Paint by numbers meer dan een hobby! Je kent het vast nog wel van vroeger, schilderen met nummertjes. Heel handig als je zelf moeite hebt om iets te schilderen wat ook nog ergens op moet lijken. Ben je geen kunstenaar en heb je moeite om een iets goeds op canvas te krijgen uit losse pols?… Lees verder »

Schilderen op nummers goed voor je gezondheid

Schilderen Op Nummers Voor Volwassenen

Schilderen op nummers goed voor je gezondheid Schilderen met nummers ken je waarschijnlijk nog van je jeugd maar tegenwoordig schilderen steeds meer volwassenen net zo hard mee. Het is namelijk meer dan alleen een hobby. Het is niet alleen ontspannend, maar maar heeft ook veel voordelen voor je gezondheid. Lees alle voordelen inclusief nog een… Lees verder »

Schilderen op nummers

Schilderen Op Nummers2

Schilderen op nummers Schilderen op nummers is een nieuwe hobby en breidt snel uit. Ga jij een stad, een dier of abstracte kunst schilderen of durf jij het XXL formaat aan? Het schilderen is rustgevend, omdat je alleen bezig met de juiste kleur in het juiste vakje. Gestaagd maak jij je schilderij tot een meesterwerk… Lees verder »

Top 10 tips voor Schilderen op Nummers

Top 10 Tips Voor Schilderen Op Nummers

Top 10 tips voor Schilderen op Nummers Tip 1. Vaak zijn de nummers na het schilderen niet meer zichtbaar, maar bij lichtere kleuren kan het soms voorkomen dat je het nummertje er door heen blijft zien. Wil je dit voorkomen? Kleur het nummertje eerst over met een wit potlood of witte stift. Dit voorkomt dat… Lees verder »