Schilderenopnummers.com logo
Son Blog Banner Relatiegeschenk Of Kerstpakket

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk of kerstpakket?

Elk jaar is het weer tijd voor de relatiegeschenken en kerstpakketten. Het is een kunst om elke keer weer wat anders en wat leuks te bedenken. Is het jou dit jaar nog niet gelukt? Denk dan eens aan schilderen op nummers! Een ideaal en origineel cadeau. Het is namelijk een heerlijke hobby voor iedereen!

Geschikt voor iedereen

Schilderen op nummers voor volwassenen is geschikt voor iedere volwassene. Zowel mannen als vrouwen het maakt niet uit. Onze vaste klanten zijn van alle leeftijden en sekse.
Het is namelijk de ideale hobby waardoor je zeer ontspannen wordt. Je hoeft namelijk voor schilderen op nummers geen kunstenaar te zijn om een heel mooi eindresultaat te behalen.

Het doek is opgedeeld in allemaal vakjes met nummertjes. Voor elk nummer is een potje met verf toegevoegd. Kleuren mengen is hierdoor niet nodig en je weet precies waar welke kleur geschilderd moet worden. Dus wil jij ontspannen werknemers? Kies dan voor schilderen op nummers in het kerstpakket!

In één keer klaar

Het voordeel aan schilderen op nummers als relatiegeschenk of kerstcadeau is dat het pakket geheel volledig is. Je werknemers hoeven niet nog iets extra’s aan te schaffen om te kunnen starten. Alle benodigdheden zijn toegevoegd:

– Schilderdoek
– Set van 3 penselen
– Verf (mengen is niet nodig)
– Voorbeeld in kleur
– Extra papieren variant met cijfertjes

Laat schilderen op nummers als cadeau versturen!

Bij Schilderenopnummers.com kun je jouw cadeau laten inpakken door één van onze medewerkers. Wil je er een speciale tekst bij? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld van het bestelproces. Je kunt er namelijk voor kiezen om het cadeau rechtstreeks naar de gelukkige te sturen. Mocht je het liever persoonlijk overhandigen aan je werknemers dan kun je het pakketje eerst naar het bedrijf laten sturen om het later als cadeau te geven. Heb je andere wensen? Laat het onze klantenservice weten. We denken graag met je mee in mogelijkheden.

Ook leuk als sinterklaascadeau

Heb jij je relatiegeschenk of kerstpakketten al geregeld? Of ga je dit jaar niet voor een kerstkado, maar geef je liever een sinterklaascadeautje? Ook dan is schilderen op nummers de perfecte keus! Niet duur en je personeel is er uren zoet mee. Als extra kun je nog een uitgebreide set penselen, frame of een loep toevoegen om het helemaal compleet te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.