Schilderenopnummers.com logo

Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen

 • Wordt het schilderij opgespannen geleverd?

  Nee, alle doeken worden bij ons standaard zonder frame geleverd. Het is wel mogelijk om zelf een frame aan de schaffen en het doek op te spannen. In deze blog kun je stap voor stap lezen hoe je dit doet. Wij hebben er voor gekozen om de doeken gevouwen te versturen. Bij het doek wordt een handleiding geleverd en hier wordt duidelijk beschreven hoe je de vouwen uit het doek kan krijgen. Voor deze verzendwijze is gekozen omdat het versturen met een koker de prijs van alle schilderijen minimaal 10 euro per doek duurder zal maken. Daarnaast merken wij dat veel klanten het fijn vinden dat het pakket door de brievenbus past, zodat de klant niet thuis hoeft te blijven. Ten slot is het versturen van brievenbus dozen beter voor het milieu. Kokers worden bezorgd door pakketbezorgers en brievenbus dozen veelal met de fiets.    

 • Hoe moet ik mijn schilderij opspannen?

  Heb je een frame gekocht, maar kom je er niet uit? Lees via deze blog hoe je stap voor stap je schilderij opspant.

 • Hoe maak ik mijn kwasten schoon?

  Je kunt de kwasten gemakkelijk met water schoonmaken. Lees in de bijgaande blog uitgebreid hoe je dit het beste kan doen.

 • Hoe moet ik de verf bewaren?

  Uiteraard dicht. De verf kun je 2 weken na de eerste opening bewaren. Wij raden daarom aan om niet alles tegelijk te openen.

 • Is er wel genoeg verf?

  Ja, elk schilderij heeft een ruime hoeveelheid verf meegeleverd. Mocht je van een bepaalde kleur echt te kort komen, neem dan contact met ons op.

 • Mijn verf is te dik?

  De acrylverf die wij leveren is op waterbasis. Voeg daarom één a twee druppeltjes lauw water toe en roer de verf goed door. Als het goed is is de verf hierna weer goed bruikbaar. Is de verf nog steeds onbruikbaar? Neem dan contact met ons op via support@schilderenopnummers.com.

 • Er zitten vouwlijnen in mijn doek, hoe krijg ik die er uit?

  Je kunt twee dingen doen om de lijnen uit het doek te krijgen: 1. Je kunt het doek gaan strijken (voordat je gaat verven), leg het doek in een vaatdoek en strijk deze op een lagere temperatuur. Laat het doek hierna een aantal uren rusten voordat je gaat verven. 2. Laat het doek rusten op een platte ondergrond. Je kunt het eventueel verstevigen met wat zwaars, bijvoorbeeld een aantal boek.

 • Mijn product is niet binnen 48 uur geleverd, wat nu?

  Op elke productpagina vermelden wij een verwachte levertijd. Heb je van ons een verzendbevestiging in je mailbox ontvangen? Dan is je order gegarandeerd verzonden. Helaas kan PostNL niet altijd 100% garanderen dat alle post de volgende dag wordt bezorgd. In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt de verzending vertraging op in het proces. Je order wordt als het goed is de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Mocht je 4 werkdagen na ontvangst van het verzendbewijs in je mail nog geen pakket hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op.

 • Krijg ik een Track&Trace code van mijn bestelling?

  Onze bestellingen worden met PostNL verzonden. Zodra het product onderweg is, ontvang je hier automatisch een Track&Trace code in jouw mailbox. Geen track en trace code ontvangen? Heeft je jouw spambox al bekeken? Anders kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via support@schilderenopnummers.com.

 • Waarmee wordt mijn bestelling verzonden?

  Pakketten en brievenbus pakketen worden met PostNL verzonden.

 • Ik woon in Belgie, Duitsland of in Frankrijk, kan ik bestellen?

  Ja, dit is geen enkel probleem. Wij rekenen wel een kleine bijdrage vanwege de hogere verzendkosten naar het buitenland.

 • Hoe lang duurt de verzending?

  Alle producten zijn hier op voorraad. Bestelling voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, tenzij anders aangegeven! Meer over levertijden lees je hier.

 • Wat kost de verzending?

  Verzendingen bij Schilderenopnummers.com zijn binnen Nederland GRATIS. Mocht je vanuit België, Duitsland of Frankrijk bestellen, dan wordt er een kleine bijdrage in rekening gebracht voor de extra verzendkosten.

 • Wanneer wordt mijn retour niet geaccepteerd?

  Je retour moet aan de volgende punten voldoen, zodat jouw retour wordt geaccepteerd.

  1. Retour producten moeten in originele staat en verpakking worden geretourneerd.
  2. Producten mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een schilderij is beschilderd, vlekken of viezigheid bevat zal hij worden geweigerd.
  3. Het product dient binnen 14 dagen na bezorging retour te worden aangemeld, daarna heb je nog 14 dagen om het product te retourneren.
  Indien de retourzending niet aan de eisen voldoet vindt er geen acceptatie plaats. Voldoet jouw retour niet aan de eisen dan kan er niet geretourneerd worden en zal jouw retour worden geweigerd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat er sporen van gebruik zijn (die bij een gewone winkel ook niet geaccepteerd zouden worden), mogen wij jou aansprakelijk stellen.

 • Opmerkingen/klachten

  We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@schilderenopnummers.com. Geef daarbij altijd je ordernummer of postcode door zodat wij je gegevens snel terug kunnen vinden en je kunnen helpen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

 • Zijn er kosten verbonden aan een retournering?

  Er zijn geen kosten verbonden aan de retournering van je order. Via de bijgaande pagina kun je lezen hoe je het product kan retourneren: www.schilderenopnummers.com/retourneren

 • Wanneer wordt mijn aankoop bedrag teruggestort?

  Wanneer je retour is verwerkt, ontvang je hierover een mail. Daarna wordt de factuur bij Afterpay binnen 5-10 werkdagen afgemeld / het geld binnen 5 - 10 werkdagen aan je gecrediteerd.

 • Kan ik mijn bestelling retour sturen?

  Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst te retourneren. Alle informatie betreffende het retourneren + het retourformulier kun je hier vinden.  


Stel je vraag

Wij zijn bereikbaar!

Bel ons op:


Openingstijden

Maandag 09:00 – 12:00
Dinsdag
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 12:00
Vrijdag 09:00 – 12:00
Zaterdag
Zondag