Schilderenopnummers.com logo

Over Schilderenopnummers.com

 

Schilderen op nummers is altijd al favoriet geweest binnen ons gezin. Vroeger zaten mijn ouders beide te schilderen en zo heb ik de lichtelijke verslaving overgenomen. Ik vind het heerlijk om na een drukke werkdag mijn kop leeg te schilderen en het resultaat te tonen in mijn woonkamer, hal of het toilet. Door de verschillende kleuren, de verschillende soorten vakjes, het zoekwerk en de verschillende doeken is elke keer dat je schildert weer anders. Na elke streep verf komt het doek steeds meer tot leven!

Schilderen op nummers is ook mindfulness. Doordat je geconcentreerd bezig bent met de vakjes en de kleuren gaan je gedachten terug naar 0 en ben je alleen maar bezig met het schilderij. Na een uur schilderen zul je je erg ontspannen voelen en de stressdag achter je laten.

Ik ben al een paar jaar met Schilderen op nummers  bezig maar dat was steeds op kleine schaal. Nu wil ik het grote publiek laten kennismaken met deze ontzettend leuke hobby en tijdverdrijf.

Mag ik je overtuigen om deze leuke hobby met mij te delen en laat je je werk snel zien?
Tot ziens op schilderenopnummers.com!