Schilderenopnummers.com logo

AANBIEDINGEN TEGEN OUTLET PRIJZEN!

Voor de leukste en beste aanbiedingen ben je bij Schilderenopnummers.com aan het juiste adres. Wij bieden schilderijen en meer aan tegen de aller scherpste prijzen! Koop eenvoudig in onze beveiligde webwinkel.

Over Schilderenopnummers.com

Heb je altijd al eens echte kunst willen maken? Dan is schilderen op nummers de hobby voor jou! Laat je meevaren met het penseel en maak de mooiste schilderijen op een leuke en simpele manier. Met deze pakketten kan zelfs jij de schilderkunst bemeesteren. Van landschappen tot portretten de keuze is aan jou.

Unieke ervaring

Schilderen op nummers laat je genieten van volkomen rust en ontspanning. Even tijd voor voor jezelf en heerlijk creatief aan de slag. Doordat je geconcentreerd bezig bent met de vakjes en de kleuren gaan je gedachten terug naar 0 en ben je alleen nog maar bezig met het schilderij. De ideale hobby om te ontspannen of een stressdag achter je laten.

Hoe werkt het

Nadat je een pakket hebt gekocht, ontvang je het unieke design en alle verfbenodigdheden in één pakket. Hiermee kun jij ongeremd jouw creativiteit kunt ontdekken. Alles is al voor je geregeld je hoeft alleen maar te schilderen en te genieten.

Meer dan alleen schilderen

Naast de Schilderen op Nummers schilderijen hebben we ook nog andere leuke hobby artikelen in de collectie. Dit betreft onder andere diamond painting, 3D puzzelen en een smart phone fotografie cursus. Er is voor ieder wat wils.

Ben je al begonnen met schilderen?

Laat ons via een leuke post op Facebook, Instagram of Pinterest weten dat je bezig bent of je schilderij af hebt en wie weet delen we jou kunstwerk wel op één van onze Schilderen op Nummers accounts!

Volg ons via:

Face
Babyzoettekengebied 1 Kopie 100
Insta