Schilderenopnummers.com logo
Schilderen Op Nummers

Gratis retourneren bij Schilderenopnummers.com

Voor het retourneren van je bestelling kun je onderstaand formulier invullen. Het melden van een retour kan binnen 14 dagen na ontvangst en je hebt na deze melding nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren. In de bevestigingsmail van je bestelling kun je je ordernummer vinden.

Na het invullen van het retourformulier verzenden wij per e-mail een retourlabel. Het retourlabel ontvang je binnen 48 uur (houd ook je spambox in de gaten). Het label kun je uitprinten, op je pakket plakken en inleveren bij een PostNL punt in jouw buurt. Bij inlevering van het pakket hoef je niets te betalen. Bewaar het bonnetje goed want dit is je bewijs van verzending. De terugbetaling zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van retour worden verwerkt.

Ga je je product retour sturen? Lees onderstaande goed door.

  1. Retour producten moeten in originele staat en verpakking worden geretourneerd.
  2. Producten mogen niet gebruikt zijn, er vindt tevens geen acceptatie plaats bij vlekken of viezigheid op het product.
  3. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij Schilderenopnummers.com, bewaar de bon van het postagentschap goed.
  4. Geef duidelijk je naam, adres of ordernummer bij je retourzending aan (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en je aankoopbedrag niet terugstorten).
  5. Vul onderstaand formulier in, het invullen van het retourformulier kan binnen 14 dagen na ontvangst, na 14 dagen het invullen van het kenbaar maken van jouw retour vervalt je herroepingsrecht.
  6. Retourneren kan met onze retour labels die je ontvangt per e-mail. Verstuur je je retour op eigen kosten? Dan kunnen wij die helaas niet vergoeden.

Indien de retourzending niet aan de eisen voldoet vindt er geen acceptatie plaats.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Klachten
Ik ben niet tevreden, waar kan ik terecht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@schilderenopnummers.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouradres

Retour Schilderenopnummers.com
Firmawei 17 kantoor C
8501 XL Joure