Schilderenopnummers.com logo
Son Blog Banner Ideale Vakantiehobbty

Schilderen op nummers – De ideale vakantiehobby

Ben jij nog op zoek naar een leuke bezigheid voor tijdens / op vakantie? Schilderen op nummers is hiervoor de ideale hobby. Het is heerlijk ontspannend en zeer gemakkelijk om mee te nemen! Wij laten je graag zien hoe gemakkelijk het is!

Heerlijke bezigheid voor op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat heb je ook dagen waarop je lekker gaat omhangen rondom het huisje, de camper of de tent. Op dit soort dagen is het zeer fijn om wat handen te hebben. Veel mensen lezen ter ontspanning bijvoorbeeld een boek of gaan aan de slag met een puzzelboek. Echter is ook Schilderen op nummers de ideale vakantiehobby! Schilderen op nummers is namelijk zeer ontspannend. Het schilderen leidt je even helemaal af van de dagelijkse zorgen en stress en dat is nou net waarom we op vakantie gaan!

Voor Schilderen op nummers hoef je namelijk geen kunstenaar te zijn om toch een heel mooi eindresultaat te behalen. Het doek is opgedeeld in allemaal vakjes met nummertjes. Voor elk nummer is een potje met verf toegevoegd. Je hoeft dus geen kleuren te mengen en weet precies waar je welke kleur moet schilderen. Hierdoor is schilderen op nummers zeer ontspannen om te doen. Gewoon de nummers volgen en er komt een prachtig eindresultaat.

Med Res (1)
De Koker Zonder Logos

Hoe neem je het schilderen op nummers pakket gemakkelijk mee?

Schaf een postkoker aan en je neemt je schilderen op nummers project zo overal mee naar toe! Rol het doek op en voeg daarna de verf en de penselen toe in de koker. WC papier of keukenpapier is overal wel verkrijgbaar en ook een glaasje water is altijd aanwezig. Met de postkoker neem je het pakket super handig mee en blijft je schilderij ook nog netjes!

Vakantie schilder TIPS

  1. Wanneer je gaat schilderen ga dan niet in de volle zon zitten, maar zoek een schaduw plekje op. Dit zodat je verf niet uitdroogt in de zon. De warmte is namelijk niet bevorderend voor de verf.
  2. Is het heel erg warm? Dan kun je de verf eventueel in de koelbox of in de koelkast bewaren als er niet wordt geschilderd. Hierdoor blijft de verf langer houdbaar.
  3. Zorg wel voor een goede werkplek want je wil natuurlijk niet met last in je nek of schouders thuiskomen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.