Schilderenopnummers.com logo
Son Blog Banner Cadeaukaart

Geef nu een cadeaukaart van Schilderen op nummers Kado!

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan eens een Schilderen op nummers pakket. De ideale hobby voor thuis of op vakantie. Nu nog leuker om kado te geven met de Schilderen op nummers cadeaukaart!

Aangezien ons assortiment tegenwoordig uit meer dan 100 verschillende schilderijen bestaat, hebben we sinds kort een cadeaukaart aan de webshop toegevoegd. Dit om de keuze voor jou wat gemakkelijker te maken. Het is soms al zo lastig om iets uit te zoeken voor een ander. Laat staan als je dan een keuze moet maken uit meer dan 100 verschillende soorten.

Het voordeel van de cadeaukaart is dat je zelf kan bepalen welk bedrag je cadeau geeft. Vanaf 10 euro is elk bedrag mogelijk. Het bestellen van de cadeaukaart is vrij simpel.

  1. Vul het gewenste cadeaubedrag in.
  2. Ga verder in het bestelproces.
  3. Vul het e-mailadres in van degene die de bevestiging en betaalbewijs mag ontvangen.
  4. Vul het adres in van degene die het cadeau moet ontvangen.
  5. Reken af.
  6. Wij versturen een mooi afgewerkte en ingevulde cadeaukaart op.

De ontvanger kan de kortingscode gebruiken totdat het totaalbedrag volledig is gespendeerd. Mocht er een bedrag over blijven na een bestelling, dan kan de kortingscode de volgende keer weer gebruikt worden voor het resterende bedrag. Voorbeeld: je ontvangt een cadeaukaart van €20,- en je besteedt € 14,95. Dan heb je bij de volgende order nog € 5,05 te besteden. Wel zo eerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.