Schilderenopnummers.com logo
Son Blog Banner Son In Het Kort

Schilderen Op Nummers .com in het kort

Wat is schilderen op nummers?

Schilderen op nummers, ook wel nummerschilderen, paint by numbers, schilder op nummer of de leukste hobby van dit moment genoemd. Schilderen op nummers is het inkleuren van genummerde vakjes met verf op een doek. Het uiteindelijke resultaat is een prachtig schilderij, waar je echt trots op mag zijn. Je kunt jouw eindresultaat daarna inlijsten of opspannen en ophangen aan de muur.

De keuze is reuze, met meer dan 100 verschillende doeken in ons assortiment heb je keus uit meerdere categorieën. Wil je een bekende schildermeester naschilderen of juist een mooi uitzicht? Het is allemaal mogelijk! Elk doek heeft een eigen moeilijkheidsgraad. Moeilijkheidsgraad 1 is voor de beginners en dat kan oplopen tot 5+ voor de zeer gevorderden. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer details op het doeken hoe kleiner de vakjes.

Voordelen bij Schilderenopnummers.com

  • Alles uit eigen voorraad
  • Snelste levering van Nederland
  • Klantenservice staat altijd voor je klaar
  • Achteraf betalen is mogelijk
  • GRATIS verzending in Nederland
  • Beoordeeld met een 8,8 gemiddeld

Verzending vanuit Nederland – snelle levering

Wij zijn geen dropshippers, wij leveren rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn. Alle doeken liggen ook daadwerkelijk bij ons in Joure. Afhalen is daarom ook mogelijk. Snelheid is voor ons erg belangrijk, onze klanten roemen ons om onze snelheid. Niet alleen qua leveren maar ook onze klantenservice is snel met reageren.

Tips voor Schilderen Op Nummers

Regelmatig plaatsen wij tips voor Schilderen Op Nummers in onze blogs. Hier kun je de tips voor beginners vinden. Heb je vragen over het schoonmaken van jouw penselen, die vind je ook in onze blog. Ook op onze social media pagina’s Facebook en Instagram vind je regelmatig nieuwe tips.

Voor wie is paint by numbers?

Paint by numbers is geschikt voor iedereen die oud genoeg is om binnen de lijntjes te kleuren. Zo kunnen sommige 5-jarigen al de mooiste doeken maken. Maar hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe moeilijker het wordt. De meeste doeken die wij verkopen zijn echt bedoelt voor volwassenen.

Hoe lang ben je bezig?

Bij de meeste doeken ben je echt meer dan 40 uur bezig. Hoe preciezer je bent, hoe langer het duurt. Wanneer je de kosten omrekent naar aantal uren dat je kwijt bent is dit een hele goedkope hobby. Maar het allerbelangrijkste, het is ontspanning en vooral leuk om te doen.

Is het pakket compleet?

Bij SchilderenOpNummers.com is jouw pakket compleet. Je ontvangt een doek, penselen, verf en een handleiding. De verf hoeft niet gemengd te worden en je kunt direct aan de slag. In onze handleiding staan ook nog tips hoe je het beste kunt beginnen. De handleiding is in meerdere talen beschikbaar.

SchilderenOpNummer.com is meer dan alleen schilderen op nummers

Bij schilderenOpNummers.com kun je meer bestellen dan alleen schilderen op nummers. Zo bieden wij ook Diamond painting, puzzels, fotografie cursussen en schilderaccessoires aan. De leukste hobby’s onder één dak. Wij zijn scherp in prijs en leveren als één van de snelste van Nederland. Omdat wij alles zelf op voorraad hebben is levering voor de volgende dag geen probleem.

Creatief, ontspanning en vooral plezier – www.schilderenopnummers.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.