Schilderenopnummers.com logo
Son Blog Banner Unieke Schilderen Op Nummers Collectie

Unieke collectie! – Schilderen op nummers

Sinds enige tijd zijn we bezig ons assortiment uit te breiden met unieke schilderijen. Dit houdt in dat je deze schilderijen alleen in onze collectie vindt en bij niemand anders! Om dit voor elkaar te krijgen gaan we leuke samenwerkingen aan met stichtingen of fotografen.

Jaap Terpstra – Het prachtige landschap van Friesland

De eerste samenwerking die we zijn begonnen is met de fotograaf Jaap Terpstra. Schilderenopnummers.com is gevestigd in Friesland en hierdoor ontstond het idee om unieke schilderijen van het Friese landschap aan te gaan bieden. Na wat rond zoeken kwamen we in contact met de Jaap Terpstra, die veel platen schiet van het Friese landschap. Uit zijn portfolio hebben we diverse foto’s omgezet naar schilderen op nummer schilderijen. Typisch Friese plaatjes, maar ook Friese landschappen die typisch Nederlands zijn. Zie hieronder een aantal schilderijen uit de nummers schilderen collectie.

Steun de Vlinderstichting

Zo hebben we al geruime tijd een samenwerking met de Vlinderstichting. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om goede doelen te steunen. Samen met de Vlinderstichting hebben we diverse foto’s laten omzetten naar mooie schilderen op nummer schilderijen. Van elk schilderij dat wordt verkocht, gaat 5 euro rechtstreeks naar de Vlinderstichting. Zie hieronder een paar voorbeelden van de unieke schilder op nummer schilderijen die hier uit zijn voortgekomen.

Fotograaf Mark de Rooij – Nieuwe samenwerking

Sinds kort hebben we weer een nieuwe samenwerking. Deze samenwerking is met de fotograaf Mark de Rooij van www.derooijfotografie.nl. Mark (1988) heeft ruim 10 jaar ervaring als (stedelijk) landschapsfotograaf waarbij hij met name gepassioneerd is in nachtfotografie. Mark werkt af en toe in opdracht voor kleine en grote bedrijven, maar doet met name vrij werk wat hij als wanddecoratie verkoopt aan particulieren en bedrijven.

Van dit vrije werk hebben wij, uit zijn reiscollectie, diverse foto’s uitgezocht en deze hebben we de afgelopen tijd laten omzetten naar schilderen op nummers schilderijen. Hiermee hebben we weer een mooie toevoeging aan onze groeiende unieke collectie toegevoegd! Bekijk de schilderijen hieronder:

Heb jij interesse in een samenwerking?

Ben jij een fotograaf met veel vrij werk of een stichting die een leuke samenwerking wel ziet zitten? Dan kun je altijd eens contact met ons opnemen via support@schilderenopnummer.com. Graag ontvangen we dan direct je Facebook of Instagram account zodat we alvast wat foto’s van je kunnen bekijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.