Schilderenopnummers.com logo
Son Blog Banners Ideaal Cadeau

Schilderen op nummers – Een ideaal cadeau

Schilderen op nummers voor volwassenen is ideaal te geven of te ontvangen. Beide keren is het een leuk cadeau! Daarbij is dit cadeau geschikt voor diverse leeftijden. Schilderen op nummers ook wel bekend als paint by numbers wordt herinnert veel mensen aan vroeger. Zo ben je als kind waarschijnlijk vast al wel eens nummertjes aan het schilderen geweest. Een leuke bezigheid waar je uren zoet mee was. Nu je ouder bent zijn de simpele schilderijen natuurlijk een stuk minder interessant.

Gelukkig is er nu ook schilderen op nummers voor volwassenen. Deze schilderijen zijn een stuk complexer dan een paar grote vlakken en hooguit 6 kleurtjes verf. Daarbij zijn ook de afbeeldingen meer op volwassenen gericht. Zo kun jouw favoriete vakantiebestemmingen, diverse dieren of een mooie afbeeldingen van de natuur schilderen. Op onze website Schilderenopnummers.com kun je terecht voor tientallen verschillende afbeeldingen. Hierdoor zit er altijd wel iets bij dat goed past bij de ontvanger van het cadeau.

Ontvang je een schilderij cadeau? Dan staat jou een flinke klus te wachten. De meeste doeken van schilderen op nummers kosten wel wat uurtjes werk. Zo ben je er zomaar 25-40 uur mee bezig. We noemen het nu werk, maar het woord “werk” kunnen wij beter vervangen door het woord ontspanning. Schilderen geeft namelijk veel ontspanning! Na een drukke dag werken of andere stressmomenten maakt het je hoofd lekker leeg. Zo krijg je een heerlijk ontspannen gevoel, waardoor je ‘s avonds beter slaapt en dus de volgende dag weer rustiger wakker wordt.

Schilderen op nummers doeken kun je aan diverse leeftijden cadeau geven. Daarbij is het een ideaal cadeau voor een verjaardag, moeder- of vaderdag of gewoon zomaar als kleinigheidje.

Laat schilderen op nummers als cadeau versturen!

Bij Schilderenopnummers.com kun je jouw cadeau laten inpakken door één van onze medewerkers. Wil je er een speciale tekst bij? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld van het bestelproces. Je kunt er namelijk voor kiezen om het cadeau rechtstreeks naar de gelukkige te sturen. Mocht je het liever persoonlijk overhandigen aan je moeder, vader, vriend, vriendin, opa, oma, oom of tante dan kun je het pakketje eerst naar jezelf laten sturen om het later als cadeau te geven.

Heb je andere wensen? Laat het onze klantenservice weten.

Kun je niet kiezen? Geef dan een cadeaukaart!

Wil je degene waarvoor het cadeau is liever zelf laten kiezen?! Dat is ook mogelijk. We hebben namelijk ook een cadeaukaart in de collectie. Hierbij bepaal je zelf welk bedrag je cadeau geeft (de minimale waarde is € 10,00). De ontvanger kan de kortingscode gebruiken totdat het totaalbedrag volledig is gespendeerd. Mocht er een bedrag over blijven na een bestelling, dan kan de kortingscode de volgende keer weer gebruikt worden voor het resterende bedrag. Voorbeeld: je ontvangt een cadeaukaart van €20,- en je besteedt € 14,95. Dan heb je bij de volgende order nog € 5,05 te besteden. Wel zo eerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *