Schilderenopnummers.com logo

Categorie Banner Vlinderstichting

In samenwerking met De Vlinderstichting – Schilderen op nummers

Deze twee kleine, vliegende insecten zijn verbonden met de Nederlandse natuur. Een vlinder en de libelle zijn tweede verfijnde beestjes en schitterend om te schilderen. Vlinders en libellen zijn een onlosmakelijk onderdeel van de natuur. Daarom moeten ze overal waar ze thuishoren ook daadwerkelijk te vinden zijn. Met de kennis van De Vlinderstichting willen we iedereen ondersteunen, die aan de realisatie van een natuur vol vlinders en libellen kan bijdragen. Meer weten? Kijk op www.vlinderstichting.nl.

Bij aankoop van een hobbypakket van De Vlinderstichting via Schilderenopnummers.com of Webshop-outlet.nl doneer je automatisch €5,-. Dit bedrag wordt in zijn geheel gedoneerd aan De Vlinderstichting.

Wat ontvang je bij een Schilderen op nummers order?

Bij elke order ontvang je 3 penselen, een doek en acryl verf. Een compleet schilderpakket voor vele uren schilderplezier van het merk www.schilderenopnummers.com. Goed voor de ontspanning en het eindresultaat mag er zijn! Kies jouw favoriete doek uit en wordt een echte schildermeester. Ook voor schilder accessoires kun je bij ons terecht.

Meer bij www.webshop-outlet.nl?

Bij Webshop-outlet.nl kun je ook terecht voor diamond painting, puzzelsgezinsspellenposters en schilder accessoires. Zoek je iets in de opruiming voor een scherpe prijs? Kijk dan bij opruiming. Wij verversen ons assortiment regelmatig waardoor wij soms artikelen tegen scherpere prijzen kunnen aanbieden.