Schilderenopnummers.com logo

Son Banner Alle Doeken 2

Schilderen op nummers voor volwassenen

Schilderen op nummers ook wel paint by numbers genoemd, is niet alleen leuk om te doen maar werkt ook erg ontspannend. Schilderen op nummers voor volwassenen lijkt simpeler dan het is. Door door de kleine vakjes met nummers kan het een tijdrovende klus zijn. In onze webshop kun je terecht voor vele verschillende doeken. Ben je gek op dieren, landschappen, steden of voertuigen? Dan zit er altijd wel een leuk doek voor je tussen. Momenteel hebben wij een leuke aanbieding en gratis verzending voor binnen Nederland. Durf jij deze uitdaging aan?

Wat ontvang je bij een Schilderen op nummers order?

Bij elke order ontvang je 3 penselen, een doek, een extra afdruk op papier en de benodigde potjes met acryl verf. Je ontvangt een compleet schilderpakket waarmee je uren schilderplezier hebt van het merk www.schilderenopnummers.com. Goed voor de ontspanning en het eindresultaat mag er zijn! Kies jouw favoriete doek uit en wordt een echte schildermeester. Ook voor diverse schilderaccessoires kun je bij ons terecht.

Meer bij Schilderenopnummers.com?

Naast schilderpakketten hebben wij nog veel meer in ons assortiment. Zo hebben we o.a. diamond painting, puzzelsgezinsspellenposters en schilderaccessoires. Zoek je iets in de opruiming voor een scherpe prijs? Kijk dan bij onze magazijnopruiming. Wij verversen ons assortiment regelmatig waardoor wij soms artikelen tegen scherpere prijzen kunnen aanbieden.