Schilderenopnummers.com logo
Banner Son Blogs Diamond Painting 10 Dingen Die Je Moet Weten

Diamond Painting – 10 dingen die je moet weten!

Diamond painting is dé hobby voor vele mensen. Wil jij ook starten met deze leuke hobby? Dan wil je deze punten echt weten!

1. Diamond painting is super verslavend!

Diamond painting is super verslavend. Ben je eenmaal begonnen aan een painting dan wil je het ook afmaken. Eventjes een paar steentjes painting is vaak niet het geval, je bent vaak zomaar uren verder. Dus ga je een painting kopen? Bereid je dan voor op wat slaapgebrek voor de komende dagen.

2. Het is erg ontspannend

Diamond painting is rustgevend en zet je gedachten even op nul. Na een stressvolle dag een heerlijke bezigheid om even te ontspannen. Niets voor niets worden diamond painting en schilderen op nummers voor veel mensen aangeraden mensen met depressie, angststoornis of stress. Met deze hobby ben je even van de wereld en alleen met jouw steentjes bezig. Echter heb je geen depressie of stress, maar wil je gewoon even lekker aan de slag, dan is diamond painting een erg leuke hobby.

3. Maak iets leuks voor aan de muur

Het leuke aan diamond painting is, dat je je eigen kunst maakt en het daarna aan de muur kan maken. Hiermee maak je van een saaie muur een heel sfeervol plekje waar je trots op mag zijn.

4. Diamond painting is leuk om samen te doen

Diamond painting is ook leuk om samen te doen met jouw partner, kind of vriend(in). Een gezamenlijke hobby creëert een band en geeft gegarandeerd gezelligheid! Begin beiden aan één kant en werk naar elkaar toe.

5. Goed voor je hersenen en motoriek

Diamond painting helpt om de hersenen te betrekken bij het kunnen ontwikkelen en volgen van patronen.
Omdat je zeer geconcentreerd bezig moet zijn, helpt het je concentratie te verbeteren en kun je je steeds beter focussen. Daarbij is het ook goed voor de ontwikkeling van je motoriek. Dit aangezien je heel precies moet werken om de diamandjes op de juiste plek te plakken. Het vergt veel van je oog-hand coördinatie.

6. Diamond painting bestellen vanuit het buitenland

Wij horen van veel klanten dat bestellen in het buitenland ook problemen veroorzaakt. Pakketten komen in veel gevallen niet aan en de kwaliteit valt soms ook tegen. De levertijd bedraagt vaak wel 30 tot 40 dagen. Plus dat je soms ook nog extra invoerrechten moet betalen die eerst niet zijn aangegeven. Hier word je niet vrolijk van en helaas is er vaak geen garantie. Terugsturen naar dit soort partijen is vaak geen optie. Bij ons mag je een product altijd binnen 14 dagen weer retourneren.

7. Snelle levering vanuit onze shop

Wij leveren uit eigen voorraad en verzenden de orders die voor 16:00 uur besteld worden nog op dezelfde werkdag. Hierdoor heb je jouw bestelling vaak al binnen 1 á 2 werkdagen in huis. Ditzelfde geldt ook voor de schilderen op nummers schilderijen op onze website.

8. Gratis verzending binnen Nederland

Alle orders worden gratis verzonden binnen Nederland. Voor buiten Nederland vragen wij een kleine vergoeding!

9. Garantie in onze shop

Mis je onderdelen of heb je andere klachten? Wij lossen dit graag voor je op. Laat het ons weten via support@schilderenopnummers.com. Wij zijn trots op onze producten en onze producten worden regelmatig door ons zelf getest. Hierdoor weten wij precies wat de kwaliteit is en zullen onze medewerkers jou precies kunnen vertellen hoe iets werkt.

10. Wisselend assortiment diamond painting

In onze shop wisselt het assortiment regelmatig. Hierdoor is er elke keer weer wat nieuws voor je als je een diamond painting klaar hebt. Op de hoogte blijven van het assortiment en geen enkele deal missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *